Pratite nas

Poznati

Moj otac je bio Srbin, a majka je muslimanka: ĐURO PONOSAN NA LJUBAV RODITELJA

Published

on

Đuro: Foto Facebook

Branko Đurić Đuro je u jednom od ranijih intervjua istaknuo kako je ponosan na činjenicu da je dijete miješanog braka.

– Ja sam inače iz miješanog braka. Moj otac je bio Srbin, majka je muslimanka. Danas sam strašno ponosan na tu njihovu ljubav i na to svoje, kako bih rekao, pravo s kojim mogu da budem svačiji i ničiji – započeo je.

Dodao je da se stvarno super osjeća od Makedonije do Slovenije.

– Gdje god dođem, tu je još uvijek moja zemlja. To su moji ljudi, to su moji drugovi i ne dijelim ljude i nikad ih nisam dijelio ni na koji način, pogotovo ne na najgluplji mogući, a to je po nekoj nacionalnosti – kazao je.

@bih.srb.hr.cg Đuro objasnio neke stvari. 👌 #bihsrbhrcg #bosna #hrvatska #srbija #crnagora #belgrade #beograd #zagreb #sarajevo #podgorica #bosnia #croatia #serbia #balkan #hrvati #srbi #bosnjaci #crnogorci #djuro ♬ original sound – BiH SRB HR CG

Đuro je imao samo jednu godinu kada mu je otac preminuo od karcinoma.

– Moj otac je imao samo 21 godinu kada je umro od karcinoma. Sanjao je o tome da bude glumac. Pisao je pjesme. Bio je dobar tip. Obožavao je Lorcu. Žao mi je da su početkom rata u Sarajevu izgorjele njegove pjesme zajedno s mojim stanom. Knjige, slike. Ja nemam slike iz djetinjstva i zato sam radostan da postoji Facebook, gdje mi moja raja iz djetinjstva pošalje pokoju fotografiju iz tog razdoblja – kazao je.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending