Pratite nas

Poznati

Brena poklanjala svoje haljine: OBUKLA SAM MNOGE NA ESTRADI

Published

on

Lepa Brena

Brena poklanjala svoje haljine: OBUKLA SAM MNOGE NA ESTRADI

Lepa Brena je godinama na estradi, a sa svakom novom koncertnom turnejom se trudi da pomjeri granice i svojoj publici da nešto novo.

Pjevačica je otkrila da prati svaki segment vezan za svaki koncert, te da ima “čovjeka za sve”.

Svaki segment

– Nekada je bilo dovoljno da se samo pojavite. Tadašnja produkcija je bila drugačija, danas su koncerti veliki spektakli. Moja publika je zaslužila da joj uvijek dam mnogo više elemenata od jedne nove haljine i pjesama. Navikla sam da kontrolišem svaki segment te priče. Naravno da za sve imamo čovjeka. Kostimi se lično prave za mene, imam problem sa građom, imam previše široka ramena u odnosu na kukove. Vidjela sam da se za Tinu Tarner prave kreacije, Šer, Selin Dion, Bijonse – priča Brena.

Kako je otkrila, sve kostime posljednjih godina čuva. A garderobu je znala i da poklanja kolegicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

– Čuvam ih. Pogotovo one koji su pravljeni u posljednjih deset, 15 godina. Jedan sprat u mojoj kući je za kostime izdvojen. To su uspomene kojih ne mogu da se odreknem. Što se tiče privatnih stvari i nekih lakših varijanti haljina, dok smo držali Grand produkciju, poklanjala sam ženama koje su ulazile u moj broj. Mladim pjevačicama sam dala haljine. Oblačila sam priličan broj žena na estradi. To je impresivna cifra. Slali smo i u humanitarne svrhe, uglavnom anonimno.

Pjevačica priznaje da je s godinama naučila da se saživi sa “Lepom Brenom”.

Lepa Brena zaplakala zbog snimka na ekranu u Zetri

– Bilo je pola-pola, saživjela sam se sa Lepom Brenom i postala dobar prijatelj sa njom. Jeste da me ona okupira i tjera da idem naprijed. Zabranjuje mi da jedem previše slatkiše, popijem koju čašicu više, ostajem do kasno… Odredila mi je profesionalan život. Mi pjevači kao da se svake godine borimo za olimpijske igre – rekla je pjevačica za Blic i dodala:

Nisam savršena

– Ne mislim da sam savršena, samo hoću da budem u takvoj formi, da uživam u tome što radim. Suština pjevača koji traju je da uživaju u tome što rade, a da bi uživali, prvo sve mora da bude pod konac i da ekipa diše u ritmu. U centru pažnje volim da budem samo kada sam na bini, privatno bih voljela da sam nevidljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending