Pratite nas

Poznati

Lepa Brena zaplakala zbog snimka na ekranu u Zetri

Published

on

Lepa Brena: Foto FB

Lepa Brena zaplakala zbog snimka na ekranu u Zetri

Lepa Brena sinoć je održala svoj drugi koncert u Zetri koji je bio prožet emocijama, a pjevačica je više puta i zaplakala.

Pred kraj koncerta došao je red na pjesmu “Ja nemam drugi dom”. Svjetla u dvorani su se ugasila, a na ekranu se pojavio snimak na kojem Brena sa svojom užom porodicom pjeva ovu baladu.

Legendarna pjevačica je sjedila na stolici i pokušavala suzbiti nalet emocija i suza. Potom je publika uglas počela pjevati pjesmu “Ja nemam drugi dom”. A ona je zaplakala zbog snimka.

Podsjećamo, Brena je priredila spektakl dvije noći za redom u Zetri. I više od dva sata dobre zabave uz svoje najveće hitove.

@sabinaefendic18 @LEPA BRENA ♬ original sound – Sabina ❤️

Brena je oba koncerta otvorila hitom “Uđi slobodno”. Potom su se nizale pjesme “Golube”, “Pazi kome zavidiš”, “Robinja”, “Ja nemam drugi dom”, “Boliš i ne prolaziš” i mnoge druge.

Turneja “Imam pesmu da vam pevam” krenula je iz Sarajeva. Pjevačica je najavila i koncerte u Brčkom, Prijedoru, Mostaru, Zenici, Laktašima i Tuzli.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending