Pratite nas

Poznati

Voditeljica Bojana Janković proslavila se u spotu Lepe Brene

Published

on

Bojana Janković proslavila se u spotu Lepe Brene

Srbijanska voditeljica Bojana Janković pronađena je mrtva jučer u svom stanu u Beogradu, a ostat će upamćena kao zaštitno lice emisije “City”.

“Dva dana”

Janković (46) je bila voditeljica popularne muzičke emisije “City” na televiziji Pink, a svoju karijeru započela je 1993. godine. Zanimljivo je da se te godine zajedno sa sestrom pojavila u spotu Lepe Brene za pjesmu “Dva dana”.

Njih dvije su plesale pored Lepe Brene, a nakon toga je krenula i njihova karijera u medijima.

Vijest o njenoj smrti šokirala je mnoge javne ličnosti koje se opraštaju od nje, a među prvima se oglasila glumica Teodora Bjelica.

– Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelijepi glas i ne vjerujem… bila si svjetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula. Hvala ti za svaki svaki savjet, svaku lijepu riječ… putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja – napisala je Teodora.

Bojana je bila udata za Ognjena Jankovića, frontmena Beogradskog sindikata. Par je posljednji put u javnosti viđen 2022. na premijeri filma “Zlatni dečko”, a tačku na svoj odnos zvanično su stavili u maju iste godine. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su brinuli o njihovo dvoje djece.

Razmite me

– I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvijek ništa da kažem. Razumite me –  kratko je Ognjen kazao za Telegraf.

Podsjetimo, hitna pomoć je jučer oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, prenosi Kurir. O tome je obaviješteno i Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Kako se saznaje, na tijelu nisu vidljivi tragovi nasilja.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending