Pratite nas

Poznati

Ne zaboravlja svoju čaršiju: ČIME JE NERMIN RASPLAKAO RODITELJE U TEŠNJU

Published

on

Nermin Handžić

Ne zaboravlja svoju čaršiju: ČIME JE NERMIN RASPLAKAO RODITELJE U TEŠNJU

Pobjednik Zvezda Granda za 2022. godinu Tešnjak Nermin Handžić i ove godine postio je cijelu mjesec ramazan. No, to ga nije spriječilo da obavlja sve svoje obaveze, kako poslovne isto tako i privatne.

Svijet odraslih

Poznato je da mladi i izuzetno talentirani pjevač boravi u Beogradu kod Violete Miljković, njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa i njihovog sina Andreja. Svaki slobodan trenutak Nermin koristi da bi posjetio svoje roditelje u Tešnju. Ovaj put bilo je to tokom razmazanskog Bajrama.

Naime, Violeta i Nermin prvi dan Bajrama nastupali su u Sjenici, a drugi dan u Nerminovom rodnom gradu. I, naravno gdje bi drugo boravili već u kući Nerminovih roditelja. U kući u kojoj je Nermin odrastao i u kući iz koje je krenuo u svijet odraslih ljudi i velikih zvijezda.

Nermin Handžić za “Naj portal”: Jednu porodicu imam u Tešnju, drugu u Beogradu

Nerminovi roditelji, Viki i Tašketa dočekali su iskreno i domaćinski, a najviše su se obradovali svom sinu. I, kako to stari običaji nalažu, bajramovalo se uz dobar bajramski ručak, pa onda uz domaću kafu i baklavu.

Rođeni sin

Obzirom da su Viki i Taške veoma česti i omiljeni gosti u BiH, u kojoj širom te države imaju dosta prijatelja i iskrenih poznanika, u Tešnju su posebno dobrodošli i rado viđeni. Posebno nakon Nerminove pobjede i nakon što su Viki i Taške Nermina prihvatili kao rođenog sina.

Nermin bez obzira što veći dio života provodi u Beogradu, gdje je upisao i fakultet koji mu jako dobro ide, iz toga grada njih troje putuju širom regiona i Evrope na mnogobrojne nastupe. Nema grada i države gdje nisu bili i srdačno dočekani u prepunim klubovima i diskotekama, ali on ne zaboravlja porodicu i svoj rodni grad.

Nostalgija

Tokom boravka u Tešnju kod roditelja, Nermina je „spucala” nostalgija, velika ljubav prema roditeljima, braći, kao i rodnom gradu. U opuštenoj bajramskoj atmosferi Nermin je zapjevao jednu jako emotivnu pjesmu. Radi se o pjesmi bh. pjevača, muzičara i kantautora Aldina Kurića, ”Lijepo je doć’ u svoju čaršju”. Nermin je Aldinovu pjesmu otpjevao sa dosta emocije u glasu.  A nakon toga niko od njih nije mogao da sakrije suzu u oku.

Nermin Handžić je primjer svim mladim ljudima, pjevačima, da bez obzira gdje ih život odvede, bez obzira na životne uspjehe, nikada ne trebaju i ne smiju da zaborave svoje roditelje, porijeklo, mjesto rođenja…

Bato Šišić (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending