Pratite nas

Poznati

Melina Džinović našla čovjeka svog života

Published

on

Melina Džinović našla čovjeka svog života

Glavna tema u javnosti koja je potresla čitavu javnu scenu jeste razvod pjevača Harisa Džinovića od njegove žene Meline, sa kojom je proveo 10 godina u braku.

Brojke na papiru

Haris u posljednje vrijeme pokreće sijaset komentara, ponajviše mnogobrojnim izjavama o Melini i njihovom zajedničkom životu.

Melina sve vrijeme šuti o pucanju njihove ljubavi, dok ranije nije krila šta misli o Harisu i njihovom braku.

– Ko god da je sjeo sa mnom i Harijem, vidio je da se ta razlika u godinama ne primjećuje. Mi smo dvoje ljudi koji su se zaista našli, tako da ako neko voli da broji, nek broji, a mi od prvog dana nismo imali tu temu – kazala je jednom prilikom Melina.

– Brojke su samo na papiru. Jednostavno na ljudski duh i na ljudske odnose ja mislim da to ne može da utiče. Našla sam čovjeka svog života i šta sad da pitam? Odakle si? Koliko imaš godina? Ma ne pada mi na pamet – dodala je tad za “Blic” sada već bivša supruga pjevača.

Haris je otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a onda je u javnosti isplivalo da ona ima novog partnera.

Melina navodno već pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj. Bilo je pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije pravi razlog. Stavila je tačku na taj brak zbog muškarac kojeg je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za “Alo”.

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. On je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka.

Kriju vezu

– S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

BONUS VIDEO

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending