Pratite nas

Poznati

Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu „Šalji piće“

Published

on

Edi Hadžiahmetović

Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju novu pjesmu „Šalji piće“.

Talentovani muzičar i pjevač iz Bugojna, koji je u regionalnom takmičenju „IDJShow“ zauzeo četvrto mjesto, za novu pjesmu je uradio aranžman i muziku, a tekst je napisao uz pomoć kućnog prijatelja i tekstopisca Muharema Hareta Hamzakadića.

Edi Hadžiahmetović preselio u Beograd, pa objavljuje pjesmu: “ŠALJI PIĆE” 10. APRILA

– Uvijek pokušavam da radim nešto novo i drugačije. Ne želim biti ničija kopija. Tako je i sa pjesmom „Šalji piće“. Ona izlazi u novom formatu IDJ produkcije i zove se IDJ Fresh, tako da to nije klasični spot, nego nešto malo drugačije na našim prostorima. Siguran sam da će se dopasti publici i jedva čekam njihove reakcije – kaže Hadžiahmetović koji danas ujedno slavi 21. rođendan.

Edi je, kao i mnogi pjevači iz naše zemlje, odlučio da gradi muzičku karijeru iz Beograda, u kojem živi već nekoliko mjeseci.

– Beograd je muzički centar regiona i tamo imam sve na raspolaganju. Iza mene stoji tim ljudi koji izvlači maksimum. Učim od njih i napredujem. Članovi žirija „IDJShowa“ Relja Popović, Darko Dimitrov i Nataša Bekvalac u meni su prepoznali odlike velike zvijezde, ali to sigurno mogu postići samo uz vrhunsku ekipu profesionalaca.

– Tačno se zna ko šta radi. Sve je odlično posloženo, i, pošto sam na početku karijere, to mi mnogo sve olakšava. Veoma su bitni i nastupi na kojima vidimo da li smo na dobrom putu. Publika je najbitnija i njihove reakcije nam mnogo toga pokazuju. Posljednji nastup imao sam u Dubrovniku, a posebno se radujem 20. aprilu.

Tada ću nastupiti u klubu „Dijamant“ u mom Bugojnu. Mnogo sam uzbuđen zbog tog nastupa i već sada imam pozitivnu tremu – kaže na kraju Hadžiahmetović.

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending