Pratite nas

Poznati

Dejan Dragojević krenuo na Bajram u Sarajevo pa vraćen s granice

Published

on

Dejan Dragojević

Dejan Dragojević, koji je prije nekoliko godina prešao na islam, doživio je neprijatnost na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Naime, vozio je neregistrovano vozilo. Naime, Dragojevića je policija zaustavila i nisu mu dali da pređe granicu, a razlog je neregistrovano vozilo.

– Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre sedam dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva – rekao je Dejan na vlogu.

– Izgleda da ćemo u aps – navela je Dragojevićeva partnerka, ali Dejan nije očajavao.

– Jao, pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, vidjećemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo – istakao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

Ramazan u njegovom domu: EVO KO IFTARI S DEJANOM DRAGOJEVIĆEM U NOVOM SADU

– Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej – objasnio je dalje Dejan, dok je Jovana dobacila: “Idemo u policiju!”.

Sreća ih je ipak poslužila, pa su našli rješenje kako da pređu u Bosnu i stignu do Sarajeva.

– Prešli smo u Bosnu, auto je ostao u Srbiji, čekamo registraciju u ponedjeljak. Sad smo iznajmili auto, i dalje idemo ka Sarajevu – saopštio je na kraju Dragojević, koji je svoj snimak nazvao “Težak put do iftara u Sarajevu, policija me vratila sa granice” – piše Blic. 

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending