Pratite nas

Dijaspora

Grandova pjevačica godinama živi i radi u Turskoj: PONOSNA SAM BOSANKA

Published

on

Elma Hrustić

Pjevačica Elma Hrustić svakim danom stiče ogromnu medijsku pažnju kod nas i regionu.

Kolege su do sada hvalile njene pjesme, a mediji sada hvale nju. Elma čvrsto stoji na zemlji, a iako reda uspjehe na privatnom i poslovnom planu kaže da se ponosi što je odgojena u tradicionalnom duhu. Tu je prioritet ono čuveno ‘rad, red i disciplina’.

Ono što ističe, čak i kad nije u svojoj rodnoj zemlji, da je ponosna na svoju zemlju i to što je Bosanka.

Mediji u regionu su je opisali kao neko ko je poljuljao muzičko tlo kako zbog dobrog glasa, izgleda toliko i zbog zemlje u kojoj živi. Dok kolege iz Turske imaju samo riječi hvale za nju.

Prijatelji kažu da je Elma rijetki biser u današnje vrijeme. Neko ko je na prvom mjestu veliki čovjek i prijatelj. Pjevačica rado pokazuje publici čari svojih korijena kroz muziku, posebno na gostovanjima u Turskoj. (Naj portal)

Dijaspora

Prija ne staje: Zakazala dva koncerta u Splitu

Published

on

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavlja nizati uspjehe, a upravo je najavila svoj 19. koncert u Hrvatskoj. Splićanima je malo jedna večer s Aleksandrom Prijović! Regionalna zvijezda je u petak popodne najavila prvi veliki koncert u najvećem dalmatinskom gradu za 9. novembra, a sada je zbog velikog interesa publike dodala i drugi dan – 10. novembra, također u Dvorani Gripe.

Prijović je u petak u Zürichu održala 50. koncert u sklopu uspješne turneje, a samo u Hrvatskoj pjevala je u 17 rasprodanih dvorana. Po pet puta u Areni Zagreb i osječkom Gradskom vrtu, po tri puta u Rijeci i Areni Varaždin i jednom u zadarskom Višnjiku te na taj popis sada dodaje i dva koncerta na Gripama.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending