Pratite nas

Poznati

Brus Vilis sve umorniji: BOLEST JE UZELA MAHA

Published

on

Brus Vilis: Instagram

Brus Vilis povukao se iz javnosti pošto mu je dijagnostikovana afazija, bolest koja u mnogim slučajevima može da dovede i do demencije.

Omiljeni filmski i pozorišni glumac je nakon teške dijagnoze utočište pronašao pored svoje porodice, a najnovija slika Brusa Vilisa obišla je svijet.

Na zvaničnom Instagram nalogu njegova supruga objavila je fotografiju na kojoj se vidi da glumac drijema na sofi u dvorištu, dok se iza njega vide mladice banana.

– Ljubav je tamo gdje leže mir, udobnost i povjerenje – piše u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Slika Brusa Vilisa pokazuje koliko je bolest na njega uticala. Ipak, glumac hrabro korača dalje, a najveću podršku i vjetar u leđa daje mu porodica, ali i bivša supruga Demi Mur.

”Tako mi ga je žao”, ”Bio i ostao legenda”. ”Teško je gledati ga u ovakvim situacijama”. Sreća pa ima sjajnu porodicu koja brine o njemu – samo su neki od komentara.

Podsjećanja radi, Vilisova supruga je za strane medije otkrila detalje njegove borbe sa podmuklom bolešću.

Tužne vijesti o Brusu Vilisu: PRESTAO JE DA GOVORI

“Demencija je teška. Teško je osobi sa dijagnozom. Takođe je teško za porodicu. I to se ne razlikuje ni za Brusa, ni za mene, ni za naše djevojke. A kada kažu da je ovo porodična bolest, zaista jeste”, rekla je jednom prilikom Ema Heming Vilis za britanski Miror.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending