Pratite nas

Poznati

Ona je kćerka Silvane Armenulić: GORDANA JE IMALA 12 GODINA KADA JOJ JE POGINULA MAJKA

Published

on

Silvana Armenulić

Prije skoro 48 godina čuvena pjevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Iza sebe je ostavila supruga Radmila Armenulića i kćerku Gordanu, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina.

Gordana je često isticala kako joj je život bio jako težak bez majka i da je dandanas ne može preboljeti. Silvana je svoju mezimicu uvijek vodila sa sobom gdje god je mogla pa su tako bile izrazito vezane jedna za drugu.

Kćerka Silvane Armenulić, Gordana, je profesorica matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Sada se na Instagram stranici posvećenoj Silvani pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi kćerku po glavi.

Inače, mnogi komentiraju da je Gordana naslijedila ljepotu od majke i da itekako liči na nju.

Podsjetimo, čuvena pjevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autocesti Beograd – Niš.

Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinist Rade Jašarević.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending