Pratite nas

Izdvojeno

Oglasio se brat Kejt Midlton: PORUKA SLAMA SRCA

Published

on

Džejms Midlton i Kejt Midton

Mlađi brat Kejt Midlton, princeze od Velsa, Džejms, podijelio je dirljivu poruku podrške svojoj sestri Kejt Midlton dok se ona suočava sa kancerom.

Kejt Midlton (42) objavila je da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji zbog dijagnostikovanog kancera nakon uspješne abdominalne operacije u januaru.

Džejms (36) je nakon toga na Instagramu podijelio fotografiju iz djetinjstva sa princezom na putovanju, napišavši.

– Tokom svih ovih godina zajedno smo se ‘popeli na mnoge planine’. Kao porodica, i ovo ćemo prebroditi zajedno – napisao je on.

Ubrzo su se oglasili mnogi koji podržavaju kraljevsku porodicu. Napisali su kako su sigurni da će Džejms biti uz Kejt, kao što je i ona uz njega bila dok se borio s depresijom.

Izdvojeno

‘Naj portal’ saznaje: Stipe Mesić završio u bolnici, bivši predsjednik u kolicima

Published

on

Nekadašnji predsjednik Jugoslavije i Hrvatske Stipe Mesić trenutno se nalazi u bolnici, zbog povrede desne noge.

Iz tog razloga mora duži period nositi longetu na nozi. Doktori su mu preporučili strogo mirovanje. Očekuje ga višesedmično liječenje i ležanje u bolnici, tačnije u rehabilitacionoj klinici u Ivanić Gradu. Tim povodom posjetio ga je Dalibor Jurkić Livnanjin, inače počasni konzul Gvineje za Bosnu i Hercegovinu.

– Moj prijatelj Stipe je Bogu dragom hvala, dobro. A bez obzira na njegove godine ne miruje, a on voli društvo, druženje, pa uvijek želi da je neko pored njega, da priča, razgovara. Mesić voli i da čita, pa sam mu tako donio knjigu istaknutog bh. doktora u Njemačkoj Midhata Dizdarevića, na čijoj sam promociji knjige bio u Sarajevu.

Dalibor Jurkić, konzul koji širi istinu o BiH: Ono što je Osmanagić uradio za Bosnu to nije nijedan predsjednik

Nažalost, Stipe je još u kolicima, nije još mobilan. Ali uz prijatelje, njegovo obezbjeđenje koje je nonstop pored njega ubrzo će i i to sve prevazići – rekao nam je Jurkić.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending