Pratite nas

Poznati

Počelo urnisanje: JADRANKA BARJAKTAREVIĆ “KRIVA” JER JE JAVNO KAZALA DA VOLI CRNU GORU

Published

on

Drtštvenim mrežama kruži snimak mlađane crnogorske pjevačice Jadranke Barjaktarović, koja je na mitingu za Crnu Goru u Podgorici uživo na svoj način prepjevala čuvenu Mirićevu i ratno huškaćku pjesmu “Ne može nam niko ništa”. Ona je u refrenu umjesto rijeli “jači smo od sudbine”, uživo pjevala “jači smo od Srbije, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole”.

Mediji u Srbiji su joj žestoko zamjerili, pa je krenula lavina kritika, a na forumima skoro su je urnisali.

“Posle ovoga ćeš ti pevati na ‘Sunčanim skalama’, i to da ti bude dobro, jer te je ista ta Srbija dovela do tog mikrofona, a ti menjaš tekst pjesme kako vetar duva”, napisao je jedan korisnik Instagrama.

Jadranka je, inače, iz Berana. To ističe s ponosom, a živi I radi na relaciji Podgorica – Beograd – Evropa, Amerika…

“Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije nek razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam” – odgovorila je pjevačica.

Podsjećanja radi, nakon što je snimak izazvao skandal na društvenim mrežama, mnogi pozivaju da se Jadranki zabrani da nastupa u Beogradu. (Naj portal/Foto: Instagram)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending