Pratite nas

Poznati

Zavadile se “Julka” i “Gospođa ministarka”: ANA BEKUTA I ZORICA BRUNCLIK NE GOVORE ZBOG VEZA SA POLITIČARIMA

Published

on

Malo je poznato da Ana Bekuta i Zorica Brunclik godinama ne govore. Čak je Bekuta uslovila svoje učešće u ćiriju “Zvezda Granda” ako bi se tamo pojavila Brunclikova.

U vrijeme Miloševića, Zprica Brunclik je bila bliska JUL-u, pa je Ana Bekuta u kuloarima prozvala “Julka”. A kada se Bekuta vezala za Milutina mRkonjića Mrkija, ministra u nekoliko vlada Srbije, Brunclikova nije mogla a da to ne prokomentariše:

– Ode Ana u “Gospođe ministarke”. Još je poručila da Ani ne trebaju romske svadbe, na kojima se zarađuju hiljade eura. Neka ide na trgove i zarađuje budžetski novac preko Mrkog.

U to vrijeme, zaista jeste Bekuta putovala Srbijom i održavala solističke koncverte za publiku na otvorenom. Novac su joj isplaćivali iz opštinskih ili gradskih budžeta!

Javno, o ovome ni jedna, ni druga ne govore. Ali, su od tada jedna drugoj “smrt na očima”. Neće čak ni da nastupaju na zajedničkim tezgama. Koliko je to otišlo daleko, najbolje kazuje primjer odbijanja Aninog nastupa na privatnoj zabavi jednog bogataša. On je želio da ona i Zorica pjevaju na rođendanskoj zabavi njegovog sina. Nije pitao koliko košta. Čim je čula za Zoricu, ponudu je Ana glatko odbila.(Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending