Pratite nas

Poznati

U jeku razvoda roditelja: ESTETSKA OPERACIJA ĐINE DŽINOVIĆ POŠLA PO ZLU

Published

on

Đina Džinović

U jeku razvoda roditelja: ESTETSKA OPERACIJA ĐINE DŽINOVIĆ POŠLA PO ZLU

Kćerka Harisa i Meline Džinovića, Đina, očito nije ozbiljno shvaćena nakon izjave, “kako njeni roditelji spavaju u zasebnim sobama, duže vrijeme”.

Bračni krah Meline i Harisa, blago rečeno, uzburkao je javnost. Supruga ga je napustila, tako je bar Haris kazao.

A onda, na scenu stupaju, medijski natpisi. Ima tu ispisanog, svega i svačega, tipični “bosanski lonac” na srbijanski način. Ko je kriv, a ko u pravu, to neka, oni riješe.

No, sada je priču oko razvoda, “začinila” njihova dvadesetogodišnja kćerka Đina. Ona je, tvrde mediji, nakon “silikoniranja” poprsja, to učinila i sa stražnjicom, i to u jeku “frke” oko razvoda njenih roditelja. Hirurški zahvat se iskomplicirao. Krenulo je kako ne treba. Na sreću, okončano, na dobro.

Haris je ljuti protivnik tih zahvata, i nije odobravao. Melinino aminovanje, itekako, je razljutilo Harisa. No, to nije razlog za “pucanje” braka. Ima tu svašta navedenog. Najsvježija je ” paljba” sa svih strana, na “tiktokerku” Đinu.

Odavno nismo mogli pročitati tolike uvrede koje su ispisane na stranicama društvenih mreža, na jednu mladu djevojku.

Počev od onih blažih tipa: “sramota” , “nevaspitano derište” “bezosjećajna razmaženica”, “zavrni Harise finansije”, “pokrij se mala ušima”… do FB komentara koji “vrcaju” psovkama i osudama.

Svi su mišljenja, kao pjevački miljenik narodnih masa Haris Džinović, “prerano je počela s korekcijama”. Premda je u svoj priči istinski brižan roditelj, ostao je neshvaćen. (J. D. / Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending