Pratite nas

Poznati

Milica ‘potkačila’ bivšeg: KONJ NAS SMUVAO, KONJ NAS RASTAVIO

Published

on

Milica Todorović: Facebook

Pjevačica Milica Todorović potkačila je bivšeg momka, glumca Petra Strugara gostujući u emisiji “Ceca šou”.

U dijelu emisije, koji je posvećen medijskim naslovima, Milica je prokomentarisala svoju izjavu da je nju i Petra Strugara upoznao konj.

Pjevačica i glumac su vezu otpočeli nakon što su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pjesmu “Ljubav manje”. Milica je pozajmila njegovog konja za potrebe spota, a nakon toga je poslala Petru poruku na Instagramu.

– Napisala sam mu “Lijep ti je konj”, tako smo se upoznali. Ali eto, konj nas je smuvao, konj nas je i rastavio! On je po cijeli dan bio sa konjima – potkačila je bivšeg Milica i nasmijala cijeli studio.

Milica i Petar raskinuli su vezu nakon samo pet mjeseci zabavljanja, a pjevačica je nedavno uplovila u vezu sa izvjesnim Lazarom iz Novog Sada.

– Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu. Ja od konja ne mogu da pobjegnem, definitivno, prate me – rekla je kroz smijeh Milica.

Dodala je i da ima podršku roditelja i da joj je želja da se ostvari kao majka.

– Sve nešto planiramo, ali sve je kako veliki kreator kaže. Ja bih voljela, u godinama sam kada mi biološki sat traži da se ostvarim kao majka i ja bih to voljela – iskreno je rekla pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending