Pratite nas

Poznati

Naj portal iza kamere: EKSKLUZIVNI SNIMCI SA SNIMANJA SPOTA HALIDA MUSLIMOVIĆA

Published

on

Sa snimanja spota u Požarevcu

Naj portal iza kamere: EKSKLUZIVNI SNIMCI SA SNIMANJA SPOTA HALIDA MUSLIMOVIĆA

Halid Muslimović već dugi niz godina je na samom estradnom vrhu. Njegove pjesme su postale dio muzičke istorije. Njegovi najveći hitovi “Mene je učilo vrijeme”, “Slušaj majko moju pjesmu”, “Zaplakala Bosna” i danas su jedni od slušanijih. Publika ih s istim emocijama traži na Halidovim nastupima širom svijeta.

Pjevač će uskoro publiku obradovati novom pjesmom “Svi na noge” koju je radio poznati makedonski kompozitor i aranžer Jordan Mitev. Očekuje se pored nove pjesme i premijera spota za koji je glavni krivac poznati reditelj Dejan Milićević.

Naime, Halid je sinoć u Vili Jelena u Požarevcu snimio spot sa zanimljivom ekipom. Na snimanju spota našlo se nešto više od 100 folkloraša iz cijelog regiona, kao i specijalni gost “bonebrak ” koji je došao iz Amerike zbog Halida Muslimovića.

Ono što je svima privuklo pažnju sa snimanja spota što je legendarni pjevač nosio i specijalno rađene ručne cipele sa zlatnom srnom, za koje smo sigurni da će i gledaocima privući pažnju.

Halid s nestrpljenjem očekuje da premijerno predstavi novu pjesmu, koja, kako kaže, je narodna orijentalna s modernim prizvukom. Siguran je da će mnogi uživati i da će baš kao u naslovu pjesme reakcije kod publike biti ”Svi na noge“. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending