Pratite nas

Zanimljivosti

Nestvaran prizor: OVAKO IZGLEDA PRVA KLASA NAJBOLJE AVIOKOMPANIJE NA SVIJETU

Published

on

Foto: ROSLAN RAHMAN / AFP / Profimedia

Video snimak iz prve klase u avionu najbolje i najluksuznije aviokompanije na svijetu “Singapore Airlines” preplavio je mreže.

Letenje ovom prvom klasom je nevjerovatan doživljaj i podrazumijeva potpuno uživanje u ekskluzivnim ponudama, specijalno odabranim po mjeri svakog putnika. Ali, o ovom iskustvu mnogi mogu samo da sanjanju.

Kako zapravo izgleda boravak u prvoj klasi u avionu najbolje avio-kompanije na svijetu „Singapore Airlines“ pokazuje jedan snimak koji je brzinom svjetlosti pogledalo 25 miliona ljudi, prenosi Nova.rs.

U viralnom snimku se može vidjeti kako putnike na vratima dočekuju nasmijane stjuardese odjevene u elegantne uniforme, a kada ušetate u kabinu čeka vas nestvaran prizor.

U kabini se nalaze dvije velike fotelje, televizor i udoban krevet za dvije osobe.

Metalik siva fotelja daje vam priliku da doživite svoju personalizovanu kabinu iz bilo kog pravca, budući da može da se okreće za punih 360 stepeni.

Stolica ne može da se pretvori u ležeći krevet, ali to ne predstavlja nikakav problem. U potpuno odvojenom dijelu apartmana nalazi se mjesto rezervisano za spavanje.

To znači da imate i krevet i stolicu za upotrebu tokom leta, umjesto uobičajene stolice. Ona se pritiskom na dugme pretvara u krevet.

Ono po čemu se ova usluga razlikuje od drugih jeste bračni krevet u oblacima. Druge avio-kompanije uglavnom nude dva kreveta koja nisu skroz povezana, jer donja polovina ima tendenciju da bude skrivena u odvojenim pregradama i prostorima za noge.

Foto: ROSLAN RAHMAN / AFP / Profimedia

Foto: ROSLAN RAHMAN / AFP / Profimedia

Apartman je takođe opremljen naprednom tehnologijom, uključujući personalizovani ručni bežični tablet sa mnoštvom kontrola sjedišta i osvjetljenja.

Ovaj nestvaran prizor je toliko oduševio korisnike društvene mreže X da komentari ne prestaju da se nižu.

Posebno su istakli da bi sve dali da mogu da se provozaju na ovom udobnom krevetu „nebu pod oblake“.

 

Zanimljivosti

Harison Ford zabrinuo fanove: Nikako ne izgleda dobro

Published

on

Screenshot: Instagram

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca Harison Ford zabrinuo je fanove tokom posljednjeg pojavljivanja u javnosti.

Naime, glumac koji se proslavio brojnim ulogama od kojih je napoznatija ona Indiane Jonesa, pojavio se na Disneyevom D23 Expou. Tu mu je dodijeljena nagrada Disneyjeve legende za uloge Han Sola u Ratovima zvijezda te Indiane Jonesa.

Međutim, prilikom utiskivanja svojih ruku u cement 82-godišnji Ford je imao problema s potpisivanjem svog imena, pridržavajući desnu ruku lijevom.

Video s potpisivanja podijeljen je na Instagramu emisije “Good Morning America”, a sada je postao viralan na društvenim mrežama. Ispod snimke su se javili brojni zabrinuti fanovi u komentarima.

“Čestitam mu, ali srce mi se slama vidjeti ga tako slabašnog”, “Nikako ne izgleda dobro”, “Teško mi je gledati kako moj omiljeni glumac stari”, neki su od komentara fanova.

Podsjećamo, legendarni glumac početkom ove godine dobio je priznanje za životno djelo na dodjeli Critics Choice Awardsa.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending