Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Napitak za čišćenje arterija: POTREBNA SU SAMO 4 SASTOJKA (RECEPT)

Published

on

Ovaj napitak veoma efikasno liječi arterosklerozu (zakrčenje arterija). Namirnice koje se koriste za pripremu ovog napitka su toliko moćne da ćete u rekordnom roku osjetiti poboljšanje.

Kao prirodni lijek protiv masnoće u krvi, takođe je dobar i za sprječavanje hroničnog umora, kao i liječenje infekcija i prehlade, intenzivno jačanje imuniteta, čišćenje jetre i poboljšanje enzima jetre. Takođe, sprječava slobodne radikale u organizmu koji izazivaju najteže bolesti, ali i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

POTREBNI SASTOJCI: 4 glavice bijelog luka, 4 limuna sa korom, korijen đumbira ili 2 supene kašike đumbirovog praha, 2 litra vode

Isijecite limun sa sve korom na sitne komade, bijeli luk takođe, a đumbir narendajte.

Nakon toga, sve stavite u blender i miksajte dok ne dobijete homogenu smjesu.

Smjesu stavite u šerpu i prelijte sa 2l vode. Počnite da zagrijavate na laganoj vatri i prije samog ključanja sklonite sa šporeta. Nakon toga procijedite napitak u staklenu flašu i nakon hlađenja čuvajte u frižideru.

Konzumira se jedna čaša (0.3 dl), ujutru na prazan stomak, a ciklus liječenja traje 3 nedjelje, nakon čega morate da napravite pauzu od 1 nedjelje prije nego što započnete sa novim ciklusom.

Prije svakog konzumiranja potrebno je promućkati flašu, kako bi se talog limuna i bijelog luka na dnu pomiješao sa sokom.

Ukoliko vam je ukus previše gorak, zasladite ga medom. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending