Pratite nas

Izdvojeno

Oglasila se medicinska sestra: KĆERKA LANETA GUTOVIĆA KRIVI JE JER JE OSTALA BEZ NASLJEDSTVA

Published

on

Kćerka Milana Laneta Gutovića iznijela je šokantne optužbe da je medicinska sestra uprkos zabrani dopustila posjete glumcu i to dvjema osobama. One su navodno bile svjedoci njegovog zavještanja. No, prozvana sestra je demantovala njene navode.

Medicinska sestra Mara Tešić s Vojnomedicinske akademije (VMA) oglasila se za Danas.rs. Poručila da ne želi da komentariše navode Milice Gutović navodeći da su to “porodične stvari”.

Ipak je odgovorila na pitanje na njene tvrdnje Da je tokom zabrane posjeta zdravstvenim ustanovama u Srbiji tokom pandemije covida omogućila dvjema osobama da uđu u bolničku sobu Milana Gutovića.

– To nije tačno – poručila je kratko za Danas.rs.

Podsjetimo, kćerka Laneta Gutovića tvrdila je da su te dvije osobe koje nisu ni u kakvom krvnom srodstvu s njenim ocem postali svjedoci njegovog navodnog usmenog zavještanja.

– Treći svjedok tog usmenog zavještanja upravo je Mara Tešić, medicinska sestra. Tim lažnim usmenim zavještanjem moj otac je navodno svoje dvije kćerke Milicu i Nevenu i maloljetnu unuku potpuno lišio naslijeđa. Svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće – tvrdi, između ostalog, ona.

Prema njenim riječima, istog dana kada je navodno uzeto usmeno zavještanje, Gutović je prebačen i na respirator. On je 25. avgusta i preminuo.

Milica Gutović je navela da je medicinska sestra Mara Tešić njenoj sestri Neveni i njoj onemogućila da posljednji put vide oca. A uvela je “lažne svjedoke, lažnog usmenog zavještanja”.

Izdvojeno

Kćerka se javno odrekla oca: Niko ne želi biti dijete čovjeka koji povređuje žene i maloljetnike

Published

on

R. Keli; Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURYR. Keli; Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Kćerka se javno odrekla oca: Niko ne želi biti dijete čovjeka koji povređuje žene i maloljetnike

Američki R&B umjetnik R. Keli dugo će biti u zatvoru.

On je osuđen 2022. na 30 godina zatvora zbog optužbi za seksualnu trgovinu i reketiranje.

Godinu kasnije, u odvojenom slučaju, dobio je još 20 godina zatvora zbog pedofilije.

Njegova kćerka Džoan Keli, koja se pojavljuje u predstojećem dokumentarcu o osramoćenom reperu, otkrila je da nije zainteresovana da budućeg sina upozna sa njegovim djedom.

Ona je u drugom stanju.

– Ako moj sin bude postavljao pitanja, biću što je moguće iskrenija. I neću odvesti sina u zatvor da upozna njegovog djeda – rekla je Džoan.

Priznala je da je otac bio njeno sve. A danas ga se odrekla…

– Niko ne želi da bude dijete čovjeka koji ovdje povređuje žene i djecu – rekla je Džoan.

– On tačno zna zašto ne možemo da imamo odnos koji bismo željeli. Stvarno se osjećam kao da mi je ta jedna milisekunda potpuno promijenila cijeli život – nastavila je Džoan, misleći na optužbe.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending