Pratite nas

Izdvojeno

Tamara Dragičević otkrila: KAKO SAM SPASILA BRAK OD PROPASTI

Published

on

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Tamara Dragičević i Petar Benčina, koji očekuju treće dijete, vjenčali su se 2016. godine. O njihovoj romantičnoj ceremoniji na obali mora i danas se priča.

Iako važe za jedan od najskladnjih parova, popularni glumci nikada nisu krili da je tokom svih ovih godina zajedničkog života bilo i kriznih trenutaka.

– Mislim da žene, koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile djecu prije njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem – ispričala je Tamara u emisiji „Balkanskom ulicom“, prenosi Hello.

– Ti bi da šutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: „Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega.“

– Baš zbog tih stvari poslije dva mjeseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a željela sam sve samo kako bih ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osjetila kao žrtva. Jao, sve je na meni, jadna ja… Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni djeci, ni Petru, i tu onda nastupaju krize – iskreno je priznala lijepa glumica, govoreći o svom bračnom iskustvu.

– Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi postojao osjećaj krivice.

Izdvojeno

Kćerka se javno odrekla oca: Niko ne želi biti dijete čovjeka koji povređuje žene i maloljetnike

Published

on

R. Keli; Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURYR. Keli; Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Kćerka se javno odrekla oca: Niko ne želi biti dijete čovjeka koji povređuje žene i maloljetnike

Američki R&B umjetnik R. Keli dugo će biti u zatvoru.

On je osuđen 2022. na 30 godina zatvora zbog optužbi za seksualnu trgovinu i reketiranje.

Godinu kasnije, u odvojenom slučaju, dobio je još 20 godina zatvora zbog pedofilije.

Njegova kćerka Džoan Keli, koja se pojavljuje u predstojećem dokumentarcu o osramoćenom reperu, otkrila je da nije zainteresovana da budućeg sina upozna sa njegovim djedom.

Ona je u drugom stanju.

– Ako moj sin bude postavljao pitanja, biću što je moguće iskrenija. I neću odvesti sina u zatvor da upozna njegovog djeda – rekla je Džoan.

Priznala je da je otac bio njeno sve. A danas ga se odrekla…

– Niko ne želi da bude dijete čovjeka koji ovdje povređuje žene i djecu – rekla je Džoan.

– On tačno zna zašto ne možemo da imamo odnos koji bismo željeli. Stvarno se osjećam kao da mi je ta jedna milisekunda potpuno promijenila cijeli život – nastavila je Džoan, misleći na optužbe.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending