Pratite nas

Poznati

Žene širom svijeta uzdišu za njim: BOSANKA SE ‘BUDI’ PORED BALI BEGA

Published

on

Elma Hrustić

Žene širom svijeta uzdišu za njim: BOSANKA SE ‘BUDI’ PORED BALI BEGA

Grandova pjevačica koja potiče sa naših prostora Elma Hrustić godinama živi u Istanbulu. Tamo je uspjela da se izgradi u muzičkom i poslovnom svijetu.

Ono što je mnoge posebno zainteresovalo je što je komšinica najtraženijem glumcu Buraku Ozdživit. Žene širom svijeta uzdišu za njim, a ona ima privilegiju biti pored njega.

– Za Buraka imam samo riječi hvale. On je običan dečko iz komšiluka, ali većina turskih glumaca žive obične živote – kaže ona.

Elma Hrustić je posljednjih dana zainteresirala i turske reditelje iz filmske produkcije. Naime, oni je žele u svom dokumentarcu o Balkanu, gdje bi bila partnerka popularnom turskom glumcu kojeg viđamo i na našim malim ekranima.

Pjevačica još uvijek razmišlja jer, kako kaže, želi da se posveti snimanju novih pjesama. Posebno će biti zanimljivo jer će se naći i neka poznata turska imena iz svijeta muzike.

Jedno je sigurno da kolege i mnogi obožavaoci s nestrpljenjem očekuju njene nove muzičke projekte. Ko zna, možda Elma dovede i svoga komšiju Buraka Ozdživita u Sarajevo. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending