Pratite nas

Poznati

Lexington bend ponovo na visini zadatka: I 9. MARTA NAPUNILI ARENU

Published

on

Lexington bend: Foto Slavica Danilović

Lexington bend ponovo na visini zadatka: I 9. MARTA NAPUNILI ARENU

„Lexington band“ je održao i drugi najavljeni koncert, 9. marta, u beogradskoj Areni. Bio je podjednako ispunjen divnim emocijama, kao i neizmernom zahvalnošću koju je bend uputio svojoj publici.

Publika, koja nije bila u mogućnosti da bude dio spektakla u beogradskoj Štark areni na Dan žena, nije ostala uskraćena ni za jednu popularnu pjesmu ovog muzičkog kvinteta. Nizale su njihove i spore i brze numere. “Dugujem ti sebe”, “Lavovi”, “Dobro da nije veće zlo”, “Potraži me”- “Kako je tako je”, “Bosanka”, “Ma sretno”, “Samo ostani tu”, “Svirači”…

Specijalni gosti na njihovom šestom koncertu pred beogradskom publikom, bili su nekadašnji član “Lexington banda”, Predrag Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac. Potom kćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, prelijepa pjevačica Ilda Šaulić.

Ilda je blistala u roze, šljokičastom kombinezonu. Izveli su prvo duet “Ti nevoljo moja”, na čije taktove je publika odmah horski zapjevala. Nakon toga, Šaulićeva je otpjevala, kako je naglasila, pjesmu koju publika najviše voli – “Stani dušo da te ispratim”.

Svoju prvu svirku, ova grupa je održala u malom klubu imena „Lexington”. Po tome su i nazvali bend pre tačno dvije decenije. Od tada, njihove pjesme postale su prepoznatljive širom Balkana. Ono što ih je od početka izdvojilo je autorski rad. Harizmatični momci već na početku karijere pronašli svoje mjesto na estradnom nebu.

Bojan Vasković i momci su veoma uspješnim koncertima 8. i 9. marta još jednom potvrdili status jednog od omiljenih muških bendova u regionu.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending