Pratite nas

Poznati

Da li je ovo nasljednik Milana Stankovića: NANIJA POREDE S RIKI MARTINOM

Published

on

Nani

Da li je ovo nasljednik Milana Stankovića: NANIJA POREDE S RIKI MARTINOM

Svi smo se do sada uvjerili koliko dobrih i kvalitetnih vokala je iznjedrilo popularno takmičenje Zvezde Granda. Jedan od njih je i Nikola Spasić, poznatiji kao Nani. On se proslavio učešćem u ovom takmičenju.

Naišao je na odlične kritike članova žirija, a tokom dalje borbe za opstanak na ovom mjestu, našao se u timu Aleksandra Milića Milija. Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Za razliku od mnogih učesnika koji su razočarani jer se više ne bore za titulu koja svima mnogo znači, on nije pao u depresiju. Odmah je nastavio tamo gdje je stao.

Prihvatio je sve sajvete, kritike i nastavio da radi na sebi. Tako je baš na 8. mart odlučio da svim svim ženama pokloni obradu pjesme “Perje”, koju u originalu pjeva Milan Stanković.

I dok čekamo da se Milan vrati na velika vrata muzičke scene, uživamo u vokalu momka koji je ostao upamćen i po svom fizičkom izgledu. Mnogi su poredili sa svjetskom zvijezdom Rikijem Martinom, s obzirom na to da likom podsjeća na njega.

U međuvremenu Nikola vrijedno radi na novim pejsmama koje će uskoro ugledati svjetlost dana i to uz ozbiljnu ekipu saradnika.

Foto: Sole Prom i Nemanja Iskrenović

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending