Pratite nas

Poznati

Kako danas izgleda Nataša iz “Žikine dinastije”: BILA JE MIŠINA PRVA LJUBAV

Published

on

Gala Videnović

Gala Videnović, koja je u “Žikinoj dinastiji” glumila Natašu, mnogima je bila prva simpatija, a nazivali su je najljepšom glumicom u Jugoslaviji.

Dobila je ime po supruzi slikara Salvadora Dalija. Njena majka Dagmar Stojanović Videnović bila je istaknuta slikarka i scenografkinja porijeklom iz Češke.

Prije završetka srednje škole pokušala je da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Ušla je u uži izbor, ali je nisu primili smatrajući da je isuviše mlada. Razočarana, otišla je na Brač, odlučivši da se više nikada ne bavi glumom, ali je tada dobila poziv da se priključi ekipi filma “Bal na vodi”.

Predviđali su joj blistavu glumačku karijeru. Pored “Žikine dinastije”, glumila je i u filmovima ” Milan – Dar Zdravka Šotre”, “Happy Hell Nights”, Sumnjivo lice” itd. Ona se 1989. godine preselila u Malibu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

– Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živio Sean Penn. Prekoputa je živio Ed Harris. Dešava se sljedeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna i to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja vjerujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži pa onda na kućnu žurku kod benda Depeche Mode – rekla je jednom prilikom za Nedeljnik.

Dodala je kako u Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvijezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi… Shvatam da neću još dugo moći to da krijem, a sve se dešava u tih ključnih šest mjeseci kad treba da mi se ostvari karijera i ja riješim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dječaka Demijana u Malibuu – priča ona.

Menadžer joj je rekao kako bi uprkos majčinstvu trebala nastaviti s karijerom.

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending