Pratite nas

Poznati

Nakon što je prošetala pariškim pistama: JK ZVIJEZDA “NAJVRELIJEG” MODNOG BRENDA

Published

on

Jelena Karleuša: Foto: Umberto Fratini

Nakon što je prošetala pariškim pistama: JK ZVIJEZDA “NAJVRELIJEG” MODNOG BRENDA

Regionalni superstar Jelena Karleuša je uz mnoge svijetske zvijezde prošetala modnom pistom na najiščekivanijoj reviji ovogodišnje Pariske Nedjelje mode.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom. Pored Jelene Karleuše, kreacije su ponijeli i svijetski poznati top modeli. Tu su bili Natalie Vodianove, Winnie Harlow, Valentina Ferer, supruga čuvenog fudbalera Ronalda i model Georgina Rodriguez, glumica Marcia Cross…

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red je bio rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz svijeta mode, muzike, i filma. Brend Vetements među svojim ambasadorima okuplja i zvijezde poput: Madonne, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner i druge svijetski poznate ličnosti, a sada i srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u sjedištu brenda Vetements. Tu su mjesecima radili na pripremama i fitinzima za ovogodišnju reviju.

Nakon što je prošetala pariškim pistama i Vetements revije, Jelena će biti zvijezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.

Tekst: Slavica Danilović (Naj portal)
Prva fotografija: Umberto Fratini / Gorunway.com
Ostatak fotografija: Miloš Miletić

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending