Pratite nas

Poznati

Poslušajte novu Oliverovu pjesmu: U SPOTU SE POJAVLJUJE UNUK TONI

Published

on

Oliver Dragojević Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Objavljen je spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića “Ne mogu ti reći”.

Teško je povjerovati da je prošlo pet godina od smrti Olivera Dragojevića. Njegova porodica je odlučila da svojim fanovima pruži priliku da ga se sjećaju kroz muziku. Gotovo dvije godine slušali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svog posljednjeg dana.

Dolaziš…

Sati su se provodili pažljivo birajući, podsjećajući na sve njegove komentare i uputstva, tako da su sve pjesme rađene sa sigurnošću njegovog odobravanja. I nastao je album sa novim pjesmama Olivera – Dolaziš.

– Oliverovim odlaskom naslijedili smo sve što je stvarao tokom duge karijere i iz čega je proizišla ogromna odgovornost prema njegovoj zaostavštini, ali i prema njegovim fanovima koji su ga uvijek pratili na njegovom putu. Osjetili smo potrebu da objedinimo pjesme koje drugi nisu objavljivali, a uz pomoć Oliverovih saradnika i prijatelja pripremili smo ovaj album vodeći se njegovim kriterijumima i afinitetima.

Poznato je da je bio skroman čovjek, ali kada je muzika u pitanju uvijek je zahtijevao maksimum od sebe. Sve na ovom albumu dok nismo bili sigurni da smo dostigli nivo kojim bi bio zadovoljan. Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za izdavanje na jesen 2024. godine, a pjesma Ne mogu ti reći Matka Šimaca je prvi singl nadolazećeg albuma –  saopštila je njegova porodica.

– Moramo da se zahvalimo svim autorima, tekstopiscima, aranžerima, muzičarima i svima ostalima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog albuma. Nadamo se da će svi ljubitelji Oliverove muzike uživati u ovom albumu i da će se ove pjesme slušati dugo vremena kao i dosta njih do sada – dodali su.

Senzibilitet

Na albumu sa dvanaest pjesama nalazi se prvi singl – Ne mogu ti reći. Pjesmu je napisao Matko Šimac, a za aranžman je bio zadužen Eduard Botrić.

Spot za pjesmu napravio je Matko Petrić, koji je sa Oliverom mnogo puta sarađivao i najbolje poznaje Oliverov vizuelni senzibilitet. Posebno emotivan trenutak je pojava Oliverovog unuka Tonija u spotu. On se posebno uklopio u ovu priču o nostalgiji i sjećanju na jednog od najvećih, prenosi Index.

 

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending