Pratite nas

Poznati

Naj portal u Beogradu: MIRZA SELIMOVIĆ ALBUM POSVETIO MAJCI

Published

on

Mirza Selimović

Pobjednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović sinoć je organizirao promociju četvrog po redu albuma u karijeri na kojoj su se pojavili brojni pripadnici estrade. Bili su tu Marija Mikić, Dragan Brajović Braja, Žika Jakšić.  Mirza je u prepunoj MTS dvorani u Beogradu predstavio svoj album koji je posvetio, kako je kazao, svojoj majci.

Pjevač je sumirao utiske i otkrio da pored albuma, slavi i 10 godina od pobjede u „Zvezdama Granda“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

– Izbacio sam četiri albuma, ali deset godina je jubilej, pa da predstavim na ovaj način i solističkim koncertom – rekao je Mirza, a zatim otkrio koga prvo pita za mišljenje kada je riječ o pjesmama.

-Puštam saradnicima, prijateljima, dosta kolega, čisto da čujem mišljenja, mada teško je mene poljujati. Ako mi se sviđa nešto, ja guram to – istakao je pobjednik.

Poznat po svom nevjerovatnom talentu, Mirza se izdvaja i kao jedan od rijetkih pjevača koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri.

-Drago mi je, ja sam zaista sa svima dobar. Stvarno nisam nikada gledao nekog s nekim prezirom ili ljubomorom. Sa svima sam dobar stvarno. Onaj ko nije dobar sa mnom je lud. Bjelogrlić je rekao jednu dobru stvar, a to je „Teško je biti sretan u nesretnom društvu“. Kad vidite da stvari ne funkcionišu oko nas, neke stvari koje nisu baš kako treba, to me poljulja. Ali šta znam, gledam na stvari pozitivno – ispričao je.

-Bilo je svega naravno, samo što sam ja neke stvari ostavio za sebe. Uvijek ima nešto, ovaj posao nosi to normalno. Sasvim je normalno imati neke nesuglasice s kolegama, sa saradnicima, nije to nenormalno ništa. U suštini s 99% njih sam dobar.

Mirza je najavio prvi koncert u mts dvorani u Beogradu 15. novembra, nakon čega slijedi i Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending