Pratite nas

Poznati

Golaći: OVO SU BALKANSKE GLUMICE, PJEVAČICE, GLUMCI KOJI OBOŽAVAJU NUDISTIČKE PLAŽE

Published

on

Brojni glumci i zvijezde Iz šou biznisa tradicionalno posjećuju nudističke plaže, uživajući bez predrasuda i stega u životu. Kakos u hrvatsko i crnogorsko primorje raj za golaće, ali i kamp na begradskoj Adi Bojani, a sve je manje stida I sramote, mnogi su odlučili javmno o tome progovoriti.

Prva je slobodno o tome pričala bosanska glumica Jasna Ornela Beri. Ona je davno prioznala kako ljetuje na nuidističkim plažama i da se kao od majke rođena oseća bolje neko ikad uživajući u zracima sunca, pijesku i moru.

Mirjana Karanović poznata je po tome da je nudista i među prvima je počela na dolazi na crnogorsku nudističku plažu. Ona nijedne godine ne propušta čari Ade Bojane, a redovno svoj profil na Instagramu osvježava letnim fotografijama.

Njena kolegnica Danica Maksimović 27 godina ljetuje sa suprugom na istoj plaži, koju nikako ne želi da mijenja ni za sve ljepote ovog svijeta. Ona na odmoru ima svoje rituale. Već oko sedam sati ujutru viđena je na ležaljci, a čim sunce upekne ona se sklanja u kafić ili koristi šetnju oko bungalova.

I Selma Bajrami uživa na nudističkim plažama. Prije nego što je postala slavna, mogla se vidjeti u Makarskoj na “divljoj plaži” kako razgoličena, bez ijedne krpice, uživa na suncu.

Katarina Radivojević obožava nudizam. Glumica nerado priča na ovu temu jer smatra da je to samo njena privatnost gdje ljetuje i gdje se sunča. Paparacima, koji su je više puta uslikali na Adi Bojani, nikada nije davala na značaju, niti je bježala od njih. Kao što nije postojao kupaći na njoj, tako za nju nisu ni foto-reporeri.

Branislav Lečić obožava nudizam, ali od kada je javna ličnost to zadovoljstvo nije mogao sebi da priušti svakog ljeta. Uvokek se plašio da ga neko ne uslika, a i ne prepozna od kupača. Međutim, pošto je bio veliki zaljubljenik toga, on ode ponekad krišom samo da zadovolji dušu, da ga želja mine.

I legendarni Travničani Seid Memić Vajta je od malena bio nudist. Naprosto je uživao u ovim čarima. Među prvima je još osamdesetih godina prošlog vijeka slikao se za sarajevski tabloid “As” na nudističkoj plaži. Doduše, okrenuo je stražniu fotoreporteru.

Pjevačica Alena Nezirević čije je umjetničko ime Anezi, pohvalila se na društvenim mrežama kako se sunča na nudističkoj plaži.

U ovim čarima uživa i Goca Tržan, ali ako je na plažama gdje nema svijeta.

“Meni je to potpuno normalna stvar. Ja se uvijek sunčam u toplesu. Doduše, imali smo privatnu plažu u sklopu hotela, pa nije bio veliki broj ljudi, ali moje prijateljice i ja se sve sunčamo gole i plivamo, to nam je super – priznaje pjevačica širokih shvatanja.

Marina Tadić kaže da je nije sramota da se skine pred nepoznatim ljudima, te rado dolazi na nudističke plaže.

“Ne znam što je nudizam tabu-tema? Svaki dan na televiziji sa nacionalnom ferkvencijom gledamo mnogo veće sramote i bljuvotine. Ja se osjećam živom i slobodnom kada sam na nudističkoj plaži. Zaboravim na bilo kakve stege, na sve što me okružuje. Postoje samo voda, sunce, nebo i ja.” – kaže Marina.

Nudističke plaže postale su popularne pedesetih godina prošlog vijeka. Prve su se pojavile na Francuskoj obali, a 1973. godine “Nudističko selo” postalo je najposjećenije, gdje su više puta uslikane slavne svjetske zvijezde. (Naj portal/Foto: Instagram)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending