Pratite nas

Izdvojeno

Prošlost Zorice Brunclik zauvijek će proganjati pjevačicu

Published

on

Zorica i Kemiš

Diva narodne muzike Zorica Brunclik prije dvije godine proslavila je pola vijeka karijere. Iako iza sebe ima pregršt nagrada, albuma i spktakularnih koncerata, pjevačici najviše zavide na divnom braku sa Miroljubom Aranđelovićem, virtuozom na harmonici. Međutim, iako je sada sretna i ostvarena na svim poljima, prošlost Zorice Brunclik i dan danas proganja pjevačicu.

Prošlost Zorice

Imala je porodičnih problema, odrasala bez oca, rano počela pjevati u kafani i to u Zenici. Prvi honorar za mjesečni angažman je sakrila u vešu, pa tako putovala do majke i braće.

– Ponosno ističem da imam tri godine staža po kafanama i 47 na estradi. U odnosu na sve ono što mi je Bog dao, bilo bi potpuno mazohistički da se osvrćem na loše. Negativnu energiju nastojim da izbjegnem kad god mogu – kaže Zorica.

U životu je imala jako puno bračnih turbulencija, kao djevojčica je bila siromašna, poslije se sama borila za svoju djecu, a sve to je ojačalo i od nje napravilo i veliku zvijezdu i velikog čovjeka, čije želje su danas vrlo skromne. A onda joj je Bog poslao Kemiša..

– Jedino što se na ovom svijetu ne naplaćuje jesu ljubav i lijepa riječ. Meni muž stalno govori da sam riba do bola, baba – riba. Kad mi kaže: „Pa, mama, ne može ti niko ništa, ti si najbolja“ – iako znam da to nije istina, prija mi.

Današnja sreća

-Kemiš je moja ljubav, jedna smo duša, dva tijela. Stalno jedno drugome uljepšavamo život i pojačavamo dozu ljubavi, pažnje i posvećenosti. Radimo zajedno, nerazdvojni smo četiri decenije, a nikada nam nije dosadno. Slagaće vas onaj koji vam kaže da na braku ne mora da se radi. Prvih godina je i kod nas bilo prilagođavanja, posao vas melje, djeca, obaveze. Prethodno smo imali po dva braka, djecu, tako da nismo stigli da budemo obični momak i djevojka. Sada sve nadomješćujemo. Ponašamo se kao da smo se tek uzeli i nemamo djecu, priređujemo iznenađenja, poklone… – ne krije svoju današnju sreću Zorica Brunclik. (Naj portal)

Izdvojeno

Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša glumi bh. glumac

Published

on

Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša glumi bh. glumac

Izašao je prvi trailer za film “Nešto jače od mene – priča o Draženu Petroviću”, koji govori o životu i karijeri legendarnog hrvatskog košarkaša koji je sa samo 29 godina izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Rodom iz Ljubuškog

Prvi kadrovi filma koji se još snima prikazuju nam trenutke iz života Dražena Petrovića od djetinjstva pa sve do NBA karijere i New Jersey Netsa.

Na filmu radi redatelj Danilo Šerbedžija prema scenariju Ivana Turković-Krnjaka. Priča će obuhvatiti sve važnije faze Draženovog života. Od djetinjstva i odrastanja u Šibeniku, briljantne košarkaške karijere u Europi i SAD-u, ratnog perioda, romantičnih veza, sve do tragične smrti u automobilskoj nesreći 1993. godine.

 

Za ulogu Dražena Petrovića odabran je mladi glumac Domagoj Nižić rodom iz Ljubuškog. A razlika u visini između njega i Dražena je samo jedan centimetar.

– S puno vjere, nade, ljubavi i požrtvovnosti rada pokušat ću primijeniti njegovu osobnost u svom poslu trenirajući tako da se nadam da ću uspjeti u glumi dočarati Dražena – rekao je ranije 25-godišnji Nižić za RTL.

Dražena kao dječaka glumi Šibenčanin Tonko Stošić, učenik sedmog razreda. Odabir glumice koja će utjeloviti Draženovu majku pozdravila je i Biserka Petrović, a riječ je o proslavljenoj glumici Zrinki Cvitešić. Bit će to njeno prvo pojavljivanje u hrvatskom filmu od 2012. godine.

Draženov otac

Dragan Mićanović, srbijanski glumac s internacionalnom karijerom, odabran je za ulogu Draženovog oca, Jole Petrovića.

Autori projekta i producenti filma su Ljubo Zdjelarević i Ivor Šiber iz produkcijske kuće Kinoteka. Koproducenti su RTG Pictures iz SAD-a, Living pictures iz Srbije i produkcijska kuća December iz Slovenije.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending