Pratite nas

Poznati

Ko se voli, taj se svađa: MINU I NIKOLU NI POLICIJA NE MOŽE RASTAVITI

Published

on

Pjevačica Mina Kostić nedavno je prijavila policiji svog partnera zbog psihičkog uznemiravanja i prijetnji. Međutim, prije nekoliko dana pojavile su se tvrdnje da je Mina sve oprostila bivšem, te da su viđeni zajedno na jednom slavlju. Da je definitivno nastavljena njihova veza, potvrdile su za „Kurir“ i komšije iz kraja gdje pjevačica godinama živi.

„Istina je da se Mina pomirila s Nikolom. Mi nismo mogli da vjerujemo da je poslije onakvog skandala s njim, ona prešla preko svega. Šta je u njoj s glavom, to samo ona zna. Dolazio je kod nje u stan nekoliko puta od prošle nedjelje, a zajedno su nekoliko puta bili i u šetnji tu u obližnjim Šumicama.

On ju je grlio dok su šetali, komšinica reče i da su se poljubili. Mislim da se još nije definitivno preselio kod nje, ali i to će se desiti sigurno. Za sada je mirna situacija, ali poznavajući njih, ko zna koliko će ta “idila” potrajati. Taman se malo smirila situacija u zgradi, a sad ćemo vidjeti šta će se dešavati dalje. Da li su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa ga ja molila da joj oprosti što ga je prijavila policiji ili je on shvatio da je bio previše ljubomoran, ne znam, ali definitivno je da su svojoj vezi dali novu šansu – ispričao je komšija iz Minine zgrade.

Stara narodna izreka kaže „Ko se voli taj se svađa“. U ljubavi je sve moguće. Izgleda da je u ovom slučaju i policija nemoćna. Prvo je zabranila Nikoli prilazak Mini Kostić, a sada je tu zabranu je pjevačica sama ukinula. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending