Pratite nas

Poznati

Ivana Banfić u novom izdanju: MOTIKA JE MOJ MIKROFON, A KUĆICA OD GLINE – HOTEL

Published

on

Dance zvijezda iz 90-ih danas Ivana Banfić živi na dvije adrese. Priznaje da se potpuno povukla iz javnosti i gotovo da se ne pojavljuje u medijima.

Kaže, da je presretna i prezadovojna, jer je sve životne rane odbolovala nakon što se okrenula novom načinu života.

Podsjetimo, u jeku najveće slave pjevačica je bila sklona alkoholu, jedno vrijeme je bila odvikavanju. Nakon što se sa porokom, rastavila se sa tadašnjim suprugom, a unjen život je ušla nova ljubav i drugi brak.

Kako je imala jednu neuspjelu trudnoću, da bi izbjegla pobačak drugu trudnoću je provela u krevetu, mirujući svih devet mjeseci. Rodila je sina Jana, koji joj je sve u životu; zbog njega se povukla sa javne scene.

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti. Ona danas živi potpuno drugačije, po objavama na Instagramu djeluje da svakodnevno uživa u prirodi, a jednom prilikom je rekla i da će živjeti u kući od gline.

– Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba vidjeti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – poručila je Ivana pratiocima na Instagramu, nakon čega je kuću i pokazala.

Ona se hvali i motikom u rukama.

“S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla i mogu pjevati samoj sebi ili preko neta, umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. – pohvalila se Ivana (Naj portal/Foto:Instagram)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending