Pratite nas

Poznati

Bila je supruga folk pjevača: RAZIŠLI SE NAKON 5 MJESECI, PA MU ZABRANILA DA JE POMINJE

Published

on

Selma Mekić: Foto Instagram

Pjevač Dado Polumenta bio je u braku s vjeroučiteljicom Selmom Mekić iz Novog Pazara. Međutim nakon samo pet mjeseci braka, odlučili su se razvesti.

Ovu lijepu Pazarku sugrađani nazivaju još i ‘feministkinjom s’ hidžabom’ jer je posvećena borbi za ženska prava, a govori engleski i turski jezik. Jedno vrijeme je boravila u Turskoj i Dubaiju, ali danas živi, radi i stvara u Srbiji.

Poslije razvoda, Selma nije spominjala Polumentu sve do prošle godine, kada je na Facebooku napisala da joj više ne spominje ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVONA POLUMENTA (@ivona_polumenta)

– Neka Dadu Polumentu neko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina i da mu je zabranjeno moje ime i prezime spominjati javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da radim, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene spominjati. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uvjet je bio da se njegovo ime ne spominje – započela je Selma pa nastavila:

– On i ja svakako znamo što je prava istina i što je bilo među nama, ali ja nemam potrebu o tome pričati javno ili se pravdati bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu se ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja profitirati, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina. Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće – napisala je vjeroučiteljica na Facebooku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)


Selma se za Dadu Polumentu udala u decembru 2012., ali poslije samo pet mjeseci par je stavio tačku na ovu zajednicu sklopljenu po islamskim običajima. Mediji su pisali da je ovoj 33-godišnjakinji smetalo to što je pjevač pretjerano uživao u noćnim izlascima, a to se kosilo s njenim načinom života.

Inače, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending