Pratite nas

Izdvojeno

A najavio je da se povlači: LEGENDARNI MUHAREM OPET HARA PO SVIJETU

Published

on

MUharem Serbezovski na turneji po Australiji
Legendarni Muharem Serbezovski prije nekoliko dana objavio je novu pjesmu interesantnog naziva “Crno oko”.

Veliki hit

– Hvala tandemu Mariju iz Holandije i Ceciju iz Leskovca, što su baš meni dali ovu pjesmu. Spot je snimio maestro Aleksandar.
koji će snimiti i sljedećih deset mojih spotova. Vjerujem da će “Crno oko” biti moj veliki hit – napisao je legendarni Muharem.
A Serbezovski se ovih dana nalazi na turneji po Australiji, gdje je 10. februara napravio “dar-mar” u Pertu, dok će večeras zapjevati u Melburnu, na opšte oduševljenje tamošnje publike.
A Muharem je nedavno najavio i oproštajnu turneju po gradovima bivše Jugoslavije.

Za odlazak

– Mogu sada da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugoslovenski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživjele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim. Od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pjevači i neka pjevaju moje pjesme, to će biti za mene najbolje – rekao je tada Muharem. (Naj portal)

Izdvojeno

‘Naj portal’ saznaje: Stipe Mesić završio u bolnici, bivši predsjednik u kolicima

Published

on

Nekadašnji predsjednik Jugoslavije i Hrvatske Stipe Mesić trenutno se nalazi u bolnici, zbog povrede desne noge.

Iz tog razloga mora duži period nositi longetu na nozi. Doktori su mu preporučili strogo mirovanje. Očekuje ga višesedmično liječenje i ležanje u bolnici, tačnije u rehabilitacionoj klinici u Ivanić Gradu. Tim povodom posjetio ga je Dalibor Jurkić Livnanjin, inače počasni konzul Gvineje za Bosnu i Hercegovinu.

– Moj prijatelj Stipe je Bogu dragom hvala, dobro. A bez obzira na njegove godine ne miruje, a on voli društvo, druženje, pa uvijek želi da je neko pored njega, da priča, razgovara. Mesić voli i da čita, pa sam mu tako donio knjigu istaknutog bh. doktora u Njemačkoj Midhata Dizdarevića, na čijoj sam promociji knjige bio u Sarajevu.

Dalibor Jurkić, konzul koji širi istinu o BiH: Ono što je Osmanagić uradio za Bosnu to nije nijedan predsjednik

Nažalost, Stipe je još u kolicima, nije još mobilan. Ali uz prijatelje, njegovo obezbjeđenje koje je nonstop pored njega ubrzo će i i to sve prevazići – rekao nam je Jurkić.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending