Pratite nas

Poznati

Karleuša nikad oštrija i direktnija o Breskvici: MALA JE NEVJEROVATNO GLUPA

Published

on

Pop diva Jelena Karleuša stigla je u Štark arenu u Beogradu, kako bi podržala svoju kolegicu i dugogodišnju prijateljicu Draganu Mirković.

Tom prilikom je za medije istakla da Dragana zaslužuje sve ove uspjehe koje je do sada imala, te da Dragana ne može još u legende jer nije stara i nije se povukla sa scene.

Jedno od pitanja novinara je bilo i kako komentira to što joj je Breskvica odgovorila da gleda svoja posla i istakla da želi duet sa Cecom, što je bilo dovoljno da Karleuša o Breskvici kaže svoje mišljenje.

Karleuša je u svom maniru i bez dlake na jeziku istakla kroz smijeh da je mala, misleći na Breskvicu, nevjerovatno glupa.

Podsjećamo, Jelena je prije nekoliko dana na svom storiju iznijela mišljenje o pjesmama s Beovizije, kada će pobjednička numera predstavljati Srbiju na Eurosongu, te je tada Karleuša rekla da je Breskvica promašila temu i da takva muzika nikako ne ide u Evropu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Podsjećanja radi, Karleuša je za numeru s kojom se Breskvica prijavila na “Pesmu za Evroviziju” rekla:

– Najkrindž i kiselina zvuk, lažna Cakana i grupa “Ladarice”, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i pase muzički retro pravac, slatka talentovana djevojka u kandžama kafanskih menadžera i savjetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta – rekla je Karleuša o Breskvici.

Breskvica je potom objavila dva storija, a mnogi su ubijeđeni da ih je uputila baš Karleuši.

U prvom storiju pjeva pjesmu “Manta, manta” od Svetlane Cece Ražnatović s kojom je Jelena na ratnoj nozi već godinama, a na drugom storiju je na engleskom jeziku poručila:

– Fokusiram se na sebe, jer mi tuđa mišljenja neće kupiti budući “bugati”.

Eldar Abaz (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending