Pratite nas

Poznati

Halid Bešlić o bolnoj temi: ZBOG SEJDINOG TUMORA NISMO MOGLI IMATI VIŠE DJECE

Published

on

Halid Bešlić: Foto: B. Šišić

Halid Bešlić u skladnom je braku već 40 godina sa suprugom Sejdom.

Njegov privatni život, a najviše odnos sa suprugom, oduvijek privlači pažnju medija. Halid je sad otkrio kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje iz njihove porodice.

– Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu… tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcioniramo i dandanas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo riješili. Kada smo bili mlađi, to je nekako i normalno – rekao je Halid.

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i kao otac i djed pa uvijek ističe da su mu sve ove uloge jako značajne:

– Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo… Ja sam stalno putovao, radio… ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način – priča Halid.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending