Pratite nas

Zanimljivosti

Metova majka je otišla na pravedeniji svijet, a on zbog jedne poruke i dalje plače

Published

on

Nakon što je jedan muškarac objavio pismo koje mu je majka na samrti ostavila – svijet se slomio od tuge. Ovakvih sudbina je na svakom koraku, ali rijetko koja stigne do javnosti. Nakon što ga pročitate ovo pismo vjerujemo, da ćete odmah pozvati svoje roditelje

Grcali u suzama

Na platformi Redit je podijeljena jedna ispovijest nakon koje su svi grcali u suzama. Naime, jedan muškarac podijelio je javno srceparajuće pismo koje mu je napisala njegova mama prije nego što je umrla od raka.

Met koji je postavio pismo na platformu društvenih medija rekao je da mu majka nedostaje svakodnevno. Iako ga poruka tjera da plače, Met kaže da plače “sa osmjehom na licu”. U poruci upućenoj Metu je pisalo:

„Pišem ovo pismo u nadi da ćeš ga jednog dana pronaći. Nadam se da si znao koliko te volim! Imaš najljubazniju dušu od svih koje sam poznavala. Uvijek si bio tu za mene kada si mi bio potreban. Napustio si posao znajući da nećeš imati nikakve prihode samo da bih imala nekoga da me vodi na tretmane. Kakva sjajna stvar! Hvala na tome! Nadam se + molim se da ste blizu Kristi + Kajl. Porodica je sve. Nadam se da si pronašao osobu svojih snova, da ste veoma srectni + zadovoljni u svom životu, tako ste to zaslužili. Jedno od najboljih vremena koje sam provela sa tobom bilo je na Grounds for Sculptures. Sjećaš li se? Uvijek ću paziti na tebe. Uvijek sam se više plašila da te ostavim nego smrti. Bio si najbolji sin ikada! Do ponovnog susreta! Ljubavi vječna, mama – pisalo je u pismu.

A čitaoci su ostali da jecaju, kako je jedna osoba prokomentarisala:

„Brate, i ja plačem nakon što sam ovo pročitala. Vratiću se, moram da zagrlim mamu“.

„Kao neko ko je takođe izgubio svoju mamu zbog te strašne bolesti, ovo me ružno rasplače“.

„Ovo me je natjeralo da pozovem mamu, plakao sam kada se javila i pretpostavljam da je znala da mi nedostaje jer živimo u različitim državama i samo me je pustila da završim da plačem. Nikad se nisam osjećao tako dobro.

Volite roditelje

„Plačem. Tvoja mama mora da je bila nevjerovatna, a ti mora da si bio veoma dobar sin. Tako mi je žao zbog tvog gubitka. Čuvaj se, Met! – samo su neki od komentara čitalaca koji su se nizali ispod objave.

Nažalost, Met je takođe otišao na onlajn forum da podijeli vijest da je i njegov tata “sada na intenzivnoj njezi zbog komplikacija sa rakom”.

Podsjetio je sve da “ljudima koje volite kažete koliko vam znače” i da ih “svakodnevno podsjećate da ih volite”. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending