Pratite nas

Poznati

Očajna kućanica: GLUMICA OSTALA BEZ POSLA NAKON IZLASKA IZ ZATVORA

Published

on

Glumicu Felisiti Hafman javnost je zavoljela u kultnom hitu “Očajne kućanice”, a zbog skandala koji se dogodio 2019. godine, kada je završila u zatvoru, potpuno se povukla iz javnog života.

Naime, ona je optužena i osuđena 2019. zbog prevare prilikom upisa svoje kćerke na fakultet, plaćajući 15 hiljada dolara za bolji rezultat na prijemnom ispitu.

Te godine, zbog svega provela je 11 dana u zatvoru, platila ogromnu novčanu kaznu i na kraju bila osuđena na kaznu od 250 sati društveno korisnog rada, koju je odradila.

Poslije svega, pet godina nakon skandala vraća se poslu i glumi, odnosno pozorištu.

Naime, ona će igrati u novoj adaptaciji dramskog teksta “Hir”, koji je prepoznat kao jedno od najuticajnijih djela postratne kvir književnosti.

“Da, sve je jasno. Ja sam to učinila”, izjavila je ona o skandalu, koji je, htjela ona to ili ne, obilježio njen život i karijeru.

U intervjuu za The Guardian, ističe da je zadovoljna dok su njena djeca i suprug, glumac Vilijam H. Mejsi, dobro, ali istovremeno priznaje da još uvijek procesuira sve što se dogodilo.

– Teško je. To je kao da vam je stari život umro i vi ste umrli sa njim. Srećna sam što imam porodicu, ljubav i dovoljno sredstava, pa sam mogla da se dočekam na noge”.

Nažalost, skandal joj je donio i brojne neprilike kada su poslovni angažmani za nju bili strani pojam, zbog čega je imala i finansijskih problema.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending