Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Je li moguće da ovako izgleda: ŽELJKOVA JOVANA OBJAVILA SLIKU BEZ ŠMINKE

Published

on

Voditeljica i supruga Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, slovi za jedno od najljepših i najuspješnijih TV lica na regionalnoj sceni, a svako njeno pojavljivanje prođe izrazito zapaženo.

Bilo da se pojavi na nekom događaju ili objavi fotografiju na društvenim mrežama, Jovana uvijek izazove veliki broj reakcija. Tako je bilo i sada, kada je osvanula fotka na kojoj je pokazala kako izgleda kada se kamere ugase. Bez trunke šminke i u ležernom izdanju pozirala je sa prijateljicom, dok se komentarima nije nazirao kraj.

Njena koža sjaji, na licu gotovo da nema boru, a osmijeh izgleda kao od milijun dolara. ‘Lijepa na televiziji, još ljepša uživo’, ‘Koliko njegovana žena’, ‘Predivna’, ‘Jovana, prelijepa si’, samo su neke od reakcija.

Željko i Jovana vezu su započeli nakon Eurosonga 2008. godine, kojeg su zajedno vodili u Beogradu. Nakon dvije i pol godine veze zaručili su se, te su u braku od 2012. godine. Jovani je ovo prvi, a Željku drugi brak.

Zdravlje i ljepota

Proglašeno najbolje suho meso na svijetu, među deset najboljih je i ono iz BiH

Published

on

Proglašeno najbolje suho meso na svijetu, među deset najboljih je i ono iz BiH

Popularni gastro vodič Taste Atlas nedavno je objavio popis najbolje ocijenjenih suhih mjesta na svijetu.

Prva tri mjesta zauzele su različite varijante španske šunke Jamon Iberico ili Iberski pršut. Riječ je o sušenom svinjskom butu proizvedenom u Španjolskoj i Portugalu, na Iberijskom poluotoku.

Smatra se glavnim jelom i portugalske i španske kuhinje. Podvrste zavise od vrste svinje od koje se prave.
U top 10 su i italijanski Prosciutto di Parma i Prosciutto di San Daniele kao i portugalski Presunto do Alente.

U top deset se našlo i suho meso iz Bosne i Hercegovini, kao i pršut iz Crne Gore.

Za meso iz naše zemlje navodi se da je to specijalitet koji se pravi soljenjem, sušenjem i dimljenjem govedine na hrastovoj vatri. Meso ne bi trebalo da bude previše suho, a za pravilno pripremanje jela potrebna je posebna vještina i znanja

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending