Pratite nas

Poznati

U jeku razvoda roditelja: ĐINA DŽINOVIĆ OTKRILA INTIMU UPRKOS OČEVOJ ZABRANI

Published

on

Kćerka pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorice Meline Džinović, Đina, veoma je aktivna i popularna na društvenim mrežama.

Nasljednica para koji se trenutno razvodi nakon 22 godine veze i 10 godina braka voli se fotografirati i snimati u provokativnim izdanjima, iako se to njenom ocu baš i ne dopada.

@secretfairytale Garderober Đine Dzinovic 🤩 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyyyyppppppp #djinadzinovic #djinadzinovic🤍 #djinadzinovic😍 #melinadzinovic #dreamcloset #closettour #birkinbag #birkinmom #luxurycloset #birkinmom #iconicfashion #luxurylifestyle #balkan #trend #trending #secretfairytale #fypbalkan #tiktoksrbija #capcut #goviral #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou #fyp ♬ Bas Je Dobro Biti Ja – Jelena Karleusa

Tako je na njenom TikTok i Instagram profilu često možemo vidjeti u različitim izdanjima. Od kupaćih kostima i sportskih izdanja do svečanih haljina – mlada Đina u svemu izgleda besprijekorno, a jednom je prilikom pokazala i veliki ormar koji je prepun krpica i modnih detalja luksuznih brendova.

Police su pune skupocjenih torbica francuskog brenda Hermes, osobito popularnog modela Birkin koji je veoma teško ‘pazariti’ pa se na njega zna čekati i mjesecima.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending