Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković još nije upoznala snahu: MARKO VOLI DA PRVO SAM PROCIJENI

Published

on

Na konferenciji za novinare u Beogradu na kojoj je najavila svoje humanitarne koncerte, Dragana Mirković nije mogla da izbjegne znatiželji novinara da odgovori i na pitanja o svojoj djeci – Marku i Manueli. Čak se ispostavilo, a i sama je to konstatovala, da je o njima mnogo više rekla nego što je smjela s obzirom na Markovu i Manuelinu odluku da se ne eksponiraju u javnosti.

– Manuela je naročito izričita u tome. Više puta mi je rekla da je i onih tri mjeseca što je bila na Instagramu bilo previše i da joj je krivo što je sad svi znaju. A, Marko je na Instagramu, čak je nedavno učinio jedno dobro i humano djelo prema momku koga je upoznao na toj mreži. Ali u suštini njih oboje sa normalna djeca, a danas kada čovjek ima normalnu djecu on je najsretniji na svijetu. Kao i svaka majka ja sam zaljubljena u svoju djecu, što je sasvim prirodno, i imam razlog da se ponosim time da me ničim nisu obrukali, ni učinili bilo šta da se drugačije osjećam i mislim.

Foto: Slavica Danilović

Foto: Slavica Danilović

Hoćete li jednog dana biti i dobra svekrva i dobra punica, kao što ste danas dobra majka?

– Apsolutno. Ja znam da sam dobra majka i glupo je biti skroman po tom pitanju, ali već sada znam da ću biti dobra i svekrva i i punica. To vjerujem sto posto, jer ja ne umijem drugačije, ja samo želim da moja djeca budu sretna. U izbore im se neću miješati, već će mi samo biti važno da to budu dobri ljudi, da vole moju djecu i onda će biti apsolutno dobro došli u moju porodicu.

Marko, kako smo čuli, ima novu djevojku?

– Nećete vjerovati još je nisam upoznala, zato što je to baš nova djevojka, tako da stvarno nisam imala priliku da je upoznam, a i Marko tako voli da prvo on sam procijeni, i da je tek onda upozna s porodicom. Inače, Marko, koji sad u februaru puni 23 godine, je jako ozbiljan i stabilan mlad čovjek, tako da ja u njegov izbor jako verujem i nikad ne bih posumnjala u njegove odluke.

Slavica Danilović (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending