Pratite nas

Poznati

(VIDEO) Haris Džinović prvi put u javnosti nakon priče da se razvodi: EVO ŠTA JE PORUČIO

Published

on

Haris Džinović i njegova supruga Melina našli su se u žiži medijskog interesovanja nakon što je procurila priča kako se razvode nakon dvije decenije ljubavi. O razlozima prekida se rasprijeda nadugo i naširoko, no njih dvoje ostaju pri svome ne želeći iznositi detalje svoje intime.

I dok regija bruji o ovoj temi, Haris Džinović dolazi na Jahorinu gdje će zapjevati 8. februara.

Naša dužnost je, kažu organizatori, je bila da pozovemo legendu naših prostora koji je upravo svoju karijeru započeo na Jahorini i na ovaj način obilježimo 40 godina od Olimpijade.

– Na Jahorini u spektakularnom ambijentu hotela Vučko, agencija Travel 4 Fun u saradnji s hotelom Vučko želi na najbolji način obilježiti ovaj veliki jubilej i 08.02.2024. godine prirediti nezaboravno veče s Harisom Džinovićem – poručuju organizatori.

Haris Džinović je bosanskohercegovčki pjevač narodne muzike, tekstopisac i kompozitor. Na muzičkoj sceni se pojavljuje 1981. godine s ansamblom Sar e Rome sa kojima je snimio tri albuma. Ipak, 1989. karijeru nastavlja samostalno, te je do danas snimio sedam albuma.

Poznat je po mnogim hitovima, a neki od njih su: “I tebe sam sit kafano”, “Laže mjesec”, “Dajte vina, hoću lom”, “Rano je za tugu”, “Ostariću, neću znati”, “Jesu l’ dunje procvale”, “Sjećaš li se one noći”, “Muštuluk”, “Kako mi nedostaješ” te mnoge druge.

A nekoliko dana uoči nastupa oglasio se i sam Haris, te svojoj publici poslao video poruku. (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending