Pratite nas

Poznati

Pjevanje mu nije jača strana: OVO JE SIN ASIMA BAJRIĆA, BAVI SE “OPASNIM” BIZNISOM

Published

on

Dok se djeca mnogih poznatih estradnih zvijezda bave svim i svačim, ipak ima i onih estradnih radnika koji su svoju djecu odgajali tako da sami u životu biraju svoj put, put sigu rnosti i školovanja.

Jedan od takvih je i pjevač Asim Bajrić koji nikada nije dao da njegova popularnost naruši ugled njegove porodice. Uvijek je svoju djecu zajedno sa svojom suprugom savjetovao i odgajao tako da im školovanje bude prioritet u životu.

Sin Asima Bajrića, Ajdin Bajrić je danas je zahvaljujući svom školovanju zaposlen u austrijskoj firmi „WUSTENROT“, koja se bavi bankarstvom i osiguranjem.

– To je austrijska firma i stojimo na raspolaganju svim našim ljudima koji žive i rade u Austriji. Glavno sjedište je u Salzburgu, a ja sam sa ispostavom u Linzu. Ali, dostupan sam svima u svim dijelovima Austrije. Radim kao samostalni posrednik, to jest specijalist sam za osiguranja, obrazovan na državnom novou, a imam i položen državni za finansijskog savjetnika. Radim sve vrste osiguranja, obezbjeđujem najpovoljnije kredite za kuće, stanove, automobile… Dakle, svaki naš čovjek koji živi i radi u Austriji može da mi se obrati po pitanju finansija, osiguranja, kreditiranja. Za sve to sam se školovao u Austriji, a od 450 posrednika koji djeluju na cijelom području u Austriji, ja sam u 2023. godini bio među deset najboljih – rekao nam je Ajdin Bajrić.

Na pitanje zašto nije krenuo očevim stopama, Ajdin nam je odgovorio:

– Dosta jedan pjevač u porodici. Tata je u tome najuspješniji, a ja sam mu zahvalan, kako njemu isto tako i mami, što su mi omogućili kvalitetno školovanje.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending