Pratite nas

Poznati

Sestrična Kemala Malovčića briljira u “Zvezdama Granda”: ZNAM DA SVE ZANIMA MOJ ODNOS S CECOM

Published

on

Foto: Grand

Šejla Zonić svojim nastupima u “Zvezdama Granda” izazvala je ogromnu zainteresiranost i pažnju u regionu. Njen perfektan glas, dikcija, toplina u glasu ovu akademski obrazovanu pjevačicu podiglo je na pijadestal dobre muzike i dobrog kvaliteta.

Ove godine pravila takmičenja su drugačija, pa je Šejla pripala timu kojeg vodi Ceca Ražanatović.

– Iskrena da budem da sam se veoma prijatno iznenadila. Ceca je veliki profesionalac, tu sam s velikim brojem ljudi, profesionalca. Generalno gledajući svi kandidati koji su kod Cece su baš odlični, saradnja, susreti sa njom protiču u najboljem redu. Baš sam pozitivno iznenađena. Nije, da ja to u neku ruku nisam očekivala, ali stvarno sam prezadovoljna.

A koliko je mentorka savjetuje, predlaže pjesme, Šejla kaže:

– Ja dođem s nekim svojim izborom pjesama, onda ona mene presluša, kaže mi da je sve to dobro, ali mi i predloži da možda odaberem neku drugu koju ni publika ni žiri nisu očekivali od mene. Uvijek mi kaže da sam odličan vokal i da svaku pjesmu mogu da iznesem. Ceca na kraju kaže kako treba da bude – kaže sestrična Kemala Malovčića koja je svjesna da mnoge posebno zanima njen odnos s Cecom.

Šejla je, inače, i u sinoćnoj emisiji svojom izvedbom ponovo očarala žiri i publiku, posebno dok je pjevala pjesmu Lepe Brene za koju su rekli “da je niko nikad nije otpjevao kao ona”.

A Šejla svakako ne gubi vrijeme, stalno je na putu gdje se druži s publikom, pa će tako 16. februara, na radost svojih mnogobrojnih fanova, zapjevati i u Minhenu.

Bato Šišić

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending