Pratite nas

Poznati

A nije Filip: OVO JE JEDINI MUŠKARAC KOJI JE SVE VRIJEME BIO UZ PRIJOVIĆKU

Published

on

Bura oko Aleksandre Prijović još uvijek se ne stišava, a pored nje, publika u regionu je na njenim velikim koncertima mogla da vidi mnogobrojne zvijezde koje su dijelile scenu s popularnom Prijom.

Gradovi i scene su se mijenjale, kao i gosti, a samo je jedan bio uvijek uz nju, gotovo na svim koncertima!

Riječ je o Dejanu Kostić, kompozitoru i pjevaču koji je s Aleksandrom snimio i duet ”Ludnica”. Ova balada, koju potpisuje upravo Kostić, osvojila je srca mnogih, a na Youtube bilježi nevjerovatnih 14 miliona pregleda i još uvijek se nalazi u top 100 najslušanijih pjesama na ovoj platformi.

Foto: Luka Spremo

Dejan Kostić: Foto: Luka Spremo

Kostić je jedan od najplodonosnijih kompozitora koji je, pored Prijovićke, kojoj je napisao mnogobrojne hitove, ostvario saradnju i s drugim velikim zvijezdama, a pjevači se bukvalno otimaju o njegove kompozicije.

Velike hitove pisao je i za Natašu Bekvalac, Acu Lukasa, Mayu Berović, Milicu Pavlović, Anu Nikolić…

Nakon uspješne saradnje s Aleksandrom Prijović, njegova popularnost među pjevačima je dodatno porasla, a kako kažu muzički poznavaoci, on će tek zablistati u punom sjaju i kao kompozitor, ali i kao pjevač jer njegove glasovne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending