Pratite nas

Poznati

„Zovi me“ u čast poginulom pjevaču: SLAĐA I DENIAL OBJAVILI PJESMU NA TOŠETOV ROĐENDAN

Published

on

Foto: Eldar Abaz

Slađana Mandić i Denial Ahmetović promovirali su danas svoj duet “Zovi me” u prepunom prostoru jednog sarajevskog elitnog restorana. Ovaj spoj bh. pjevača je oduševio sve prisutne, a čim je pjesma puštena na platformi Youtube, zabilježila je rekordne preglede.

– Ja sam neko ko je karijeru počeo s promocijama, iako je to u tom periodu odavno prestala da bude praksa. Međutim, ja sam se uvijek vodila tom starom školom i time da smo prije svega mi tu zbog vas. Ni jedan singl se ne može prezentirati bez promocija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Ja ću dalje promovisati i naš duet s kojim počinjemo sve novo što ćemo raditi u narednom periodu, ali tako i naše odvojene karijere. Drago mi je da smo svi zajedno u ovako sjajnom ambijentu, promovišemo sjajnu pjesmu koju je radio jedan od najtalentovanijih mladih pjevača u našoj zemlji, koji je autor i muzike i teksta – rekla je Slađana Mandić.

Nakon Slađane, prisutnima se obratio i Denial Ahmetović te poručio da se napokon prepoznaje domaći brend.

– Prije svega zahvalio bih se saradnicima na strpljenju i razumijevanju mene kao osobe, jer sam u nekim trenucima jako težak zato što zaista zahtijeva veliku profesionalnost. Vidjet ćete u ovoj pjesmi da smo svi dali svoj maksimum, da smo svi bili profesionalci u svom poslu, ali i zaljubljenici u muziku. Mi smo iskreni ljubitelji onoga čime se bavimo, radimo ovo što volimo i pred vama smo zato što zaista volimo muziku i želimo da vam prezentiramo nešto što će se slušati i u čemu ćete moći uživati bez suzdržavanja – rekao je Denial.

Zanimljivo je i to da je pjesma objavaljena 25. januara, na dan kada je rođen Toše Proeski, a ovaj dvojac je istakao da je upravo ova promocija u čast pokojnom Tošetu.

Denialova majka sve vrijeme slikala sina (Foto: Eldar Abaz)

Denialova majka sve vrijeme slikala sina (Foto: Eldar Abaz)

Nakon što su izveli uživo svoju novu pjesmu, zapjevali su i nekoliko hitova Tošeta, ali i Dine Merlina.

Među prisutnima najveseliji su bili majka i otac Deniala Ahmetovića, ali i sin Slađane Mandić koji je sve vrijeme ponosno gledao u svoju mamu.

Eldar Abaz (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending