Pratite nas

Poznati

Zar je ovo moguće: SKORO SVAKI ZARAĐENI DINAR DAJE U HUMANITARNE SVRHE

Published

on

Postoje mladi i izuzetno talentirani pjevači koji godinama djeluju iz sjene. Rade, nastupaju, ali skoro svaki zarađeni dinar daju u humanitarne svrhe. No, o tome neće i ne žele da pričaju.

Sasvim slučajno saznali smo za jednog takvog pjevača. On dolazi iz Bužima i zove se Muhamed Čordić. Muhamed je pjevač izvanrednih glasovnih mogućnosti, istinski profesionalac i čovjek velikog srca.

Kada smo ga pozvali da prokomentariše taj svoj humani rad, Muhamed je prvo bio zatečen informacijom.

– Zaista ne bih o tome da pričam, jer ne želim da takvom pričom u medijima podižem sebi cijenu. Od koga ste saznali tu informaciju ne znam, ali dragi Bog sve vidi, daje, oduzima i nagrađuje. Moje srce, moj um mi nalaže da ako mogu da pomognem, onda to i uradim. Svi smo mi na neki način ugroženi, neko manje, neko više. E, ti koji su više, njima treba pomoći, barem onoliko koliko ko može, da im se olakša ovozemaljski život.

– Radije bih da pričamo o pjesmama, muzici jer tu sam na sigurnom terenu. Nastupa imam, imam odličnu saradnju s muzičarima, pjevačima. Nikome ne želim zlo, jer svako ima svoju nafaku. Uskoro ću ući u studio da snimim dvije nove pjesme, ali za sada ne bih pretjerano otkrivao – rekao nam je ovaj skromni momak, iskrenog i poštenog srca.

Bato Šišić

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending