Pratite nas

Poznati

Kućna pomoćnica ispričala kako stoje stvari u dvorcu Dragana Mirković: IMAJU SVE, ALI SU NORMALNI I PLEMENITI LJUDI

Published

on

Kao i sve velike zvijezde i Dragana Mirović ima kućne pomoćnice. Rijetko ih mijenja i uglavnom angažuje žene s područja bivše Jugoslavije, najčešće Srbija i Bosna.
Jedna od njih je i žena koja je dugi niz godina bila Draganina desna ruka. Ona laže da se Dragana ništa nije promijenila od dana kada je upoznala.

„Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svijetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala djecu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtijevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumijeva.

„Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na ljetovanja, zimovanja, mom sinu kupila je auto, gledala je moju djecu kao da su njena, sve nam je obezbijedila. – rekla je kućna pomoćnica Dragane Mirković.

Skoro iste riječi smo čuli i od jedne Bosanke, rodom iz Vareša, koja je dugo bila Draganina kućna pomoćnica. Imala je sjajnu platu, apsolutnu slobodu i veliku finansijsku podršku od Dragane i Tonija. Čak je bila i prijavljena kao zaposlena radnica u Beu, na osnovu čega joj je tekao radni staž.

„Idragana i Toni su divni, plemeniti i humani ljudi. A djeca su im zlatna – kazala je ova Bosanka. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending