Pratite nas

Poznati

Hari Mata Hari o trendu snimanja filmova o velikanima estrade: POSLIJE SILVANE I TOME, SVE OSTALO MI JE ODBOJNO

Published

on

Popularni Hari Varešanović, poznaiji kao Hari Mata Hari rijetko nastupa, ne što ga ne zovu, vć što bira dvorane i ambijent u kojem će pjevati. I gdje god dođe publika je oduševljena. Kaže da mu za sada više odgovaraju intimnije koncertne dvorane:

Kako je trenutno trend da se snimaju filmovi o velikim zvijezdama sa Balkana (nakon Tome i Silvane, zaredai su Džej, Aca Lukas, u igri je i Lepa Lukić, pa o Nazif Gljiva) ma pitanje da li bi volio da se o njegovom životu snimi film Hari je odgovorio:

„Iskreno nisam o tome razmišljao. Ja imam jednu prelijepu karijeru, ali sada svi prave filmove o svemu. Uredu film o Silvani i Tomi jer su jedinstveni umjetnici na ovim prosorima, a sve ostalo je manje vrijedno. Nekakvu odbojnost imam prema tome. Prvo, treba mi materijala kojeg nemam. Sve te zlatne ploče, slike, nagrade, ko zna gdje je to, u kojim podrumima. Prije svega treba se jedan dobar producent naći da to sve uzme u svoje ruke i onda bi to na nešto ličilo. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending