Pratite nas

Poznati

Zašto je uhapšen Aca Lukas: NIJE U PITANJU SAMO VOZAČKA DOZVOLA, VEĆ I „BIJELO“

Published

on

Popularni Aca Lukas od sinoć je u pritvoru. Oduzeto mu je auto, a njega su policajci jutros oko 3,00 sata u Brusu uhapsili i ostavili iza rešetaka na 24 sata. Obrazloženje njegovog privođenja je dosta naivno za bolje poznavaoce zakonskih propisa u Srbiji. Kaže, se da nije imao vozačku dozvolu, te zbog ranijih prekršaja.

Zbog ovakvih prekšaja se ne ide u hapsanu. Naime, policajac uvidom u njegov dosije može utvrditi da li uopće ima vozačku dozvolu, bez obzira što nije kod njega, te nesavjesnom vozaču izriče novčanu kaznu.

Teško je povjerovati da je saobraćajna policija pogriješila, sve su prilike da je izvještaj o Lukasovom hapšenju „našminkan“. U pozadini je prevelika doza alkohola i narkotika, pa je pjevač zadržan jer je bio u neuračunljivom stanju. U vozilu mu je pronađen i pištolj.

Lukas je sinoć trebao nastupiti na Kopaoniku. Organizatori su njegov koncert pomjerili za večeras (pod uslovom da pjevača puste iz pritora). (Naj portal)

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending